Pris

När det gäller prissättning för våra tjänster, är vi öppna och transparenta och bjuder inte på några otrevliga överraskningar! Vi erbjuder istället en tydlig prisstruktur som visar vad som ingår i tjänsten och vilken tid och arbetskraft som behövs. Vi ser till att våra priser är konkurrenskraftiga och att ni får valuta för pengarna.

På flera av våra tjänster erbjuder vi fasta priser, vilka ni kan se direkt här på hemsidan. För de tjänster som inte har fasta priser på hemsidan uppger vi prisuppgift i samband med er beställning.

Prissättning anpassad till ert projekt

Vår prissättning är alltid baserad på en noggrann bedömning av projektet och dess omfattning, så att vi kan säkerställa att ni får den bästa möjliga servicen till ett rimligt pris. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete. Vi är också flexibla när det gäller prissättning och försöker alltid anpassa oss efter era behov och er projektbudget.

Vi känner till att en projektbudget ofta är begränsad och att det är viktigt att förvalta den på ett smart sätt!

Priset finns i uppdragsbeskrivningen

Vi planerar noga den insats som vi är ombedda att utföra i projektet. I uppdragsbeskrivningen vill vi ge er en klar och tydlig bild, därför beskriver vi alltid vad som ingår i samarbetet, samt tidsram, utförande och den totala kostnaden.

När uppdragsbeskrivningen är fastställd och godkänd, kan vi börja arbeta och sätta in rätt kompetenser för att säkerställa ett framgångsrikt samarbete.

Kontakta oss för prisförslag

Kontakt oss för att få prisförslag och uppdragsbeskrivning för den insatsen som ni önskar få hjälp med eller se prisuppgift för respektive tjänst under Tjänster.