Jobba hos oss

På Tredje Sektorn är vi stolta över att ha en samling duktiga och kompetenta individer som arbetar tillsammans för att stärka och stödja civilsamhället.

Vi tror på att samarbeta för att nå bättre resultat. Vi är övertygade om att det inte finns några gränser för vad en ideell organisation kan uppnå med rätt stöd och resurser.

Vi erbjuder en rad olika tjänster till ideella organisationer. Vårt mål är att hjälpa organisationer att genomföra sina projekt på ett effektivt och professionellt sätt, och vi söker därför ständigt efter nya kompetenta individer som kan arbeta som projektledare och projektmedarbetare för våra kunder.

Bli projektledare hos oss!

Om du har tidigare erfarenhet av projektledning inom civilsamhället och den ideella sektorn, och du är intresserad av att arbeta med oss, är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Vi är intresserade av att ta in allt från timanställda till heltidsanställda. Vi erbjuder även plats för dig som vill göra praktik hos oss.

Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur du kan bli en del av vårt team. Skicka in din ansökan idag och låt oss se hur vi tillsammans kan stödja och stärka civilsamhället!

Skicka din ansökan till kontakt@tredjesektorn.se.